musicADS.ro
     HOME     |     DESPRE NOI     |     FIRME / MAGAZINE DE PROFIL     |     MANUALE DE UTILIZARE / DOCUMENTATIE     |     CONTACT
 

Termeni de utilizare

1. Descrierea serviciului

Prin inregistrarea ca membru, utilizatorul are posibilitatea publicarii gratuite de anunturi de tip cereri si anunturi tip oferte, prin situl musicADS.ro.

2. Obligatii inregistrare

Pentru a folosi serviciile musicADS.ro, este necesara respectarea urmatoarelor reguli:
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre datele sale de contact.
Sa mentina si innoiasca la necesitate datele de inregistrare, pentru ca ele in continuare sa ramina reale, exacte si complete.
Utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica folosind serviciile musicADS.ro
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, musicADS.ro isi rezerva dreptul de a suspenda sau de a sterge contul sau anunturile dumneavoastra.
Daca veti publica anunturi care nu se incadreaza in tematica site-ului (instrumente muzicale, sonorizare, lumini), musicADS.ro isi rezerva dreptul de a sterge acele anunturi, fara o notificare prealabila.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul site-ului musicADS.ro, informatiile trebuind sa fie in conformitate cu legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, rezultand din sau facilitata de continutul acestora, si anume:
Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului;
Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea unei persoane fizice/juridice;
Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut;
Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea de mesaje de tip SPAM;
Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit;
Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la suspendarea sau stergerea contului sau anunturilor utilizatorului respectiv. Suspendarea sau stergerea contului nu trebuie motivata.

3. Limitari de ordin tehnic

musicADS.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

4. Copyright

Informatiile publicate pe site-ul musicADS.ro nu pot fi reproduse, copiate, vandute, transmise prin orice metoda, fara acordul scris al proprietarilor de drept al site-ului musicADS.ro. Incalcarea acestor reguli se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Incheierea acordului

Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului.

6. Confidentialitate

musicADS.ro se obliga sa asigure securitatea si protectia datelor utilizatorilor serviciilor, sa nu modifice, sa nu monitorizeze si sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorilor inregistrati decat intr-una dintre situatiile urmatoare:

Pentru a fi in conformitate cu cerintele legilor statului roman
Pentru protejarea si apararea drepturilor musicADS.ro sau ale altor terti
Pentru a indeplini procedurile legale intr-un proces intentat musicADS.ro
Pentru a dovedi incalcarea "Termenilor si a conditiilor de utilizare a serviciilor musicADS.ro"


Cum postez anunturi?

Cautare:


Inregistrare!
Ai uitat parola? Chitare   |   Instrumente traditionale cu corzi   |   Instrumente clasice   |   Instrumente cu clape   |   Tobe si percutii   |   Instrumente de suflat   |   Echipamente pentru sonorizare   |   Microfoane si accesorii   |   Cabluri si mufe   |   Lumini, bule, fum si efecte   |   Sonorizare auto   |  Contact


musicADS.ro - anunturi instrumente muzicale second hand si noi, echipamente pentru sonorizare Termeni de utilizare

eXTReMe Tracker